Gizlilik Politikası | Kamu Personel AlımıKamu Personel Alımı

19 Mayıs 2022 - 08:07

Gizlilik Politikası

Biz kimiz?

Öncelikle Doğru ve Tarafsız Haberciliği ilke edinmiş bir kuruluşuz olduğumuzu belirtmek isteriz. kamupersonel.org kuruluş maksadı, Gündeme dair son dakika gelişmeleri siz değerli okuyucularımıza sunmaktır. Her gün geliştirmekte olduğumuz Haber Temamız ile habercilikte bir adım öne geçmeyi ilke edindik. Diğer haber sitelerinden farklı olduğumuzu https://kamupersonel.org/ Anasayfamızda bulunan bir birinden farklı kategori ve özel sayfalarımızda anlayacaksınız. Künye hakkında bilgi edinmek için tıklayın

Önerilen metin:

Web sitemizin adresi: https://kamupersonel.org/

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz

Öncelikle Gizliliğiniz bizim için önemli. Wep sitemiz SSL güvenlik duvarıyla korunmaktadır. Bu bilgiler Power Baı Secury ile çepe çevre koruma altında olduğunu belirtmek istedir. Bu bilgilere 3. Şahışların erişimi mümkün değildir. Burada 1. Şahış Site kurucusu 2. Şahız siz değerli okuyucumuz olarak adlandırılmıştır. 1. Şahış böyle bir eylemi yalnız sizlere anlık haber sunumu yapmak amaçlı kullanabilir.

Kişisel verilerin korunması kanunu gereği hiç bir kullanıcının verileri paylaşılamaz, satılamaz bu gibi eylemlerin suç teşkil ettiğini belirtmek isteriz.

Yorumlar

Yorumlar wordpress alt yapısı kullanılır. Kullanıcı’ dan Ad Soyad ve E-posta bilgileri istenmektedir. 

Metin:Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

Ortam

Ortam Medya dosyaları kullanıcı tarafından sisteme yüklenir ve bu resimler diğer kullanıcılar tarafından görüntülenebilir.

Metin: Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

İletişim formları

Bu ve benzeri formlar kullanıcı ve site sahibi arasında bilgilendirmek amaçlı kullanılır.

Çerezler

WordPress’in varsayılan olarak yüklediği çerezleri sağladık. Bu çerezler sosyal medya ve google, yandex, bing gibi arama motoru verileridir.

Metin:Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Metin: Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Veriler 3. Taraf ile paylaşılamaz. Bu bilgiler 1. ve 2. şahışlar arasında saklı kalır. SSL Power Baı Secury ile koruma altındadır.

Varsayılan olarak WordPress kişisel bilgilerinizi hiç kimse ile paylaşmaz.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Verileriniz yani kayıt ve form bilgileriniz. 2 Yıl saklı kalır.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

KVKK Kişisel verilerin korunması kanunu gereği tüm veriler 1. ve 2. şahışlar arasındadır. Bu ve buna benzer kişisel veriler taraflar arasında saklı kalır.